Nakon što su po uključenju 5G mreže u Wuhanu ljudi počeli padati kao muhe – Plan B je ubaciti Koronavirus?

Mlađi neće znati što je to “Teorija i praksa samoupravljanja”. To je bio srednjoškolski predmet u vremenima kada su “velike demokrate” iz Bernardićevog SDP imali svoju jednopartijsku državu, bez da se bakću s izborima. Postoje TEORIJE ZAVJERE za koje se pokazalo da za tu teoriju zaista postoji PRAKSA zavjere.

Tako jedna teorija zavjere objedinjuje Koronavirus, 5G, chemtrailove i cjepiva. Slučajno ili ne, prije Koronavirusa, nakon sve šireg otpora cjepivima, WHO je na listu 10 top prijetnji za 2019. stavila “otpor cijepljenju”. Ako nakon Koronavirusa neće biti planetarno obaveznog cijepljenja s ubrizgavanjem nepoznatih toksičnih kemikalija pod kožu, tada ću biti jako iznenađen. Zašto dušebrižničko cjepivo neće biti oralno? Zato jer je naša probava najveći imunološki organ, koji se generacijama naučio boriti s otrovima.

Sistemsko “4-slojno oružje” je aktivirano prije svake žarišne eksplozije Koronavirusa. Sistem se sastoji od:

  1. COVID-19 biološkog oružja,
  2. 5G energetskog oružja,
  3. Chemtrail kemijskog oružja i
  4. hibridnog cjepiva za gripu

sve je to potpuno integrirano u “4-slojni oružani sustav” sa svrhom depopulacije i “zaključavanja” planete ZemljeJoš jednom, koja je svrha:

  1. Koronavirus COVID-19,
  2. 5G (60 GHz zračenje),
  3. “Pametna prašina” raspršena chemtrailovima, te
  4. cjepivima ubačen digitalizirani RNA

to međusobno pojačavajuće 4-slojno oružje ima svrhu da koordinirano “zaključa” ciljani grad/naciju i počini genocid, depopulaciju ili događaj razine izumiranja


Razumjeti zašto je Koronavirus-pandemija eksplodirala svijetom baš iste godine kada je vojna primjena 5G uvelike napredovala u Kini, Italiji, Južnoj Koreji, SAD, te drugim državama koje su napredne u IT-u – jest da to sagledate i kao sustav binarnog oružja, koje se zatim koordinira s programima cijepljenja i chemtrail operacijama kako bi funkcionirao kao 4-slojni sustav oružja.

Samo kada se promatraju kroz objektiv „sustava 4-slojnog oružja“, može se pravilno i uspješno reagirati na apokaliptične događaje 2020. godine.

5G & COVID-19

Osobno svjedočenje predstavljeno je kako bi se stekao ključan uvid u ono što se stvarno događa tamo gdje se žarište coronavirusa pojavi niotkuda, baš usred regije s intenzivnim 5G-aktivnostima: The Wuhan Virus And 5G 60 GHz Are Binary Weapons

Donji izvadak nudi kritičnu perspektivu o izravnoj vezi između izbijanja koronavirusa u Wuhanu i ubrzanog razvoja 5G koja se dogodila u provinciji Hubei tijekom 2019. Uzgred, zašto je postavljanje 5G u Wuhanu tako ubrzano baš neposredno prije izbijanja koronavirusa u prosincu?


“Kina je davno bila predviđena da bude 5G pokazna pozornica za cijeli svijet. Glavna metro područja i tehnološka središta poput Wuhan-a su odabrani za službena 5G demonstracijske zone. Samo tako gusto koncentrirani 5G radio-frekvencijski odašiljači i microwave tornjevi bi omogućili podizanje IoT (Internet of Things) duž cijelog grada. 2019. je trebala biti “Godina Wuhan-a”. Za to središte provincije Hubei, “očekivalo se da ima 10,000 5G baznih stanica do kraja 2019., rekao je Song Qizhu, šef Hubei provincijske komunikacijske uprave”.

Potom se (slučajno) desio Koronavirus (barem je tako cijelom svijetu rečeno). Što se ZAISTA dogodilo je bilo to da je nova varijacija koronavirusa puštena u Wuhan-u NAKON što su 5G-eksperimentatori vidjeli eksploziju epidemije 5G-Sindroma.

“5G-zamorci” su doslovno padali kao muhe čim su stručnjaci uključili 5G-prekidač. Hitne službe i klinike za urgentnu skrb su bile odmah pretrpane pogođenima.

5G-znanstvenici, vidjevši rastuću javnozdravstvenu krizu odmah su aktivirali Plan B: “Okrivi za to virulentnu gripu—bio-inžinjeringirani koronavirus koji proizvodi simptome slične kao 5G Sindrom.”